Skip to main content

Stichting Groninger Voedseltuinen – mette.voedseltuinen@gmail.com

Diner oogstfeest 2024

Wat leuk dat je mee eet! Op 14 september eten we met honderdvijftig mensen op de tuinderij 'De Blije Bodem' aan de Tarralaan 3 in Groningen. Leonie Bais serveert een heerlijk plantaardig menu met groentes, fruit en kruiden uit de tuin. Het diner wordt mede betaald door het Nationaal Programma Groningen. Overdag (12:00-18:00) is er een afwisselend en inspirerend programma met sprekers, rondleidingen en activiteiten. Vanaf 17u is er muziek op de tuin en vanaf 18u is er plek aan tafel voor de dinergasten. Voel je welkom.

Naam(Vereist)
Prijs: € 25,00
Prijs: € 12,50
In verband met de grote van het diner kunnen we niet met alle allergie en dieëtwensen rekening houden. Het diner is plantaardig. Daarnaast kunnen we rekening houden met een glutenvrije dieet. (brood is verwerkt in dezelfde keuken.)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Formulier met iDEAL logo

Na betaling wordt het formulier naar de formuliereigenaar gemaild. Zij hebben een bij hen opvraagbaar privacybeleid. Informatie over de formuliereigenaar vindt u bovenaan (eigen opgave) en op het Mollie.nl betaalscherm (geverifieerd). Bij gebruik van dit formulier gaat u ook akkoord met onze (privacy) voorwaarden. Betalingsverwerking door Mollie B.V.
U gaat met dit formulier geen overeenkomst aan met formuliermetbetaling.nl.